Tandemas Aanhangwagens

U zoekt een degelijke tandemasser aanhangwagen voor dagelijks gebruik? Wij verkopen hoge kwaliteit tandemasser aanhangwagens van verschillende bekende merken. De aanhangwagens zijn geschikt voor intensief gebruik en hebben daarom een solide constructie. Met deze zwaar uitgevoerde aanhangwagens kunt u dus zonder enige moeite elke zware vracht op een veilige en verantwoorde manier vervoeren.

De tandemasser aanhangwagen heeft verder een zwaar gegalvaniseerd frame, stevige zij relingen, een zeer degelijk voorrek, ( welke afneembaar is ) watervast multiplex wanden en degelijke assen die ten alle tijde berekend zijn op hun dagelijkse taak.

Voor dit soort werkzaamheden leveren wij een kwaliteits tandemasser aanhangwagen met een bruto laadvermogen van meer dan 1500 kg. Deze zeer degelijke tandemassers zijn leverbaar in diverse maten zoals:
257 x 132 cm
257 x 157 cm
307 x 132 cm
307 x 157 cm

Uiteraard zijn er ook tandemassers leverbaar met afwijkende maten waarvan de totale lengte maximaal 6 meter kan bedragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling speciaalbouw. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar aanhangwagen die op één lijn ligt met uw wensen. Wij kunnen indien gewenst de tandemasser leveren inclusief bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam.

Prijzen:
- Tandemasser ongeremd
- Tendemasser geremd

Meer informatie? telefoonnummer

  

Onze voordelen:

Vink 600 stuks op voorraad
Vink Laagste prijs garantie
Vink Grootste in Nederland en België

Contactgegevens

Spotgoedkope Aanhangwagens
Teslastraat 5-7
8263 CC KAMPEN

info@spotgoedkopeaanhangwagens.nl

Openingstijden:

Ma t/m vrij: 09.00 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 15.00

AANHANGWAGENS TE KOOP